Van waar je kunt komen…

Afbeelding kan het volgende bevatten: bloem, lucht, plant, boom, natuur en buiten

Inspirerend, innerlijk vertrouwen, vredig en gelukkig zo zou ik mijzelf omschrijven. Maar dit na een enerverende reis. Een reis die we allemaal kunnen en zullen maken op weg naar Geluk.

In mijn achtergrond in de zorg en later in het bedrijfsleven werd ik geconfronteerd met mijzelf als mens. Als mens afgestemd op de buitenwereld, vooral tijdens mijn jaren in de zorg en later in het bedrijfsleven meer vertrouwend op mijn eigen kracht. Het had vast ook met de leeftijd en ervaring te maken.

In de periode dat ik afgestemd was op de buitenwereld kwam ik door issues in het leven meer in aanraking met het beschadigd raken van mijn vertrouwen. Vaker merkte ik dat ik beter wat meer kon varen op mijn eigen inzet en kracht. Niet per se om eigenwijs te doen, ja soms ook wel, maar wel om de eigen regie te houden.

En toen gebeurden er vlak op elkaar een aantal zaken waar ik niet zelf de regie kon pakken en mijn eigen kracht dus niet afdoende bleek. Ik voelde mij afgescheiden, eenzaam, somber en ver van geluk. Ik viel terug op de buitenwereld omdat dit voor mij de enige twee werelden waren die bestonden, mijn eigen kracht en de buitenwereld. Ik hoopte door een beetje meer water bij de wijn te doen, een beetje mee te veren, de ander tegemoet te komen.

Al snel bleek dat ik dit niet hoopte, ik verwachtte het. En dat was het eerste signaal dat opnieuw afstemmen op de buitenwereld niet de oplossing bleek in deze onstuimige periode. Iets wat ik diep van binnen heus wel wist maar die automatische piloot trok mij er toch weer in. Ineens besefte ik, ik kan mij het moment nog goed voor de geest halen, een warme zomerse dag, gewerkt, thuis de sleur die ik kende….en hoe gestroomlijnd alles ook verliep, diep in mij huisde hevige onrust, totale ontreddering…..Een ding was zeker dit lukte niet, het vechten bracht ik niet meer op, niet op deze manier.

Via individuele ondersteuning kwam ik weer in mijn eigen kracht en vervolgens in aanraking met een systeemdenker die de ondersteuning overnam voor mij en het systeem om mij heen. Ontzettende opbloeiende ervaringen opgedaan. Rust gecreëerd in mijn leven door mijn werk op te zeggen en echt tijd te nemen voor mijzelf. Tijdens deze laatste periode kwam ik in aanraking met een Cursus in Wonderen. Ik noem het de liefdesbijbel.

Dit prachtige blauwe boek met gouden letters bleek het antwoord op al mijn openstaande vragen. Ik startte het, haperde op de woorden god en zonen en legde de liefdesbijbel eerst weer weg. Maar de aantrekkingskracht was groot en toch pakte ik het boek weer op en met dat gebaar heb ik mijZelf opgetild en meegenomen op reis naar mijn Innerlijke Gids, voorbij mijn innerlijke kracht.

Ik leerde over Liefde en Angst en eigenlijk is het nu zo simpel, omdat het verlicht is, dat er een nieuwe automatische piloot is ontstaan. Die piloot heet alleen geen piloot meer maar noem ik Vrede en die wordt gevolgd door Geluk.

Ik kan jou begeleiden naar jouw innerlijke rust. Jij doet het zelf het enige wat je nodig hebt is jouw commitment op weg naar meer geluk. Je kunt zelf je weg en je tempo bepalen.

Mijn missie is het verspreiden van meer vrede en liefde om innerlijke rust in iedereen aan te wakkeren.

Ik begeleid mensen die het nodig hebben, mannen, vrouwen, jong en oud. Iedereen die zich op het cruciale kruispunt voelt staan, zakkend in de afgrond en de andere kant, die vol liefde en licht niet meer zien. Heb je last van angsten, boze buien, voel je je eenzaam of juist meer verdrietig, kun je niet bij je gevoel en praat je alles weg of heb jij je misschien verslavingen eigen gemaakt?

Wil jij weer geluk ervaren, wil jij doen wat je te doen hebt? Sta jij open voor iets mooiers dan je nu kunt bedenken? Met mijn ervaring, mijn liefde voor mensen en hun pad naar geluk kan ik je de tools bieden die jij nodig hebt. Het begint met jouw zoektocht en commitment. De rest doet liefde in jou en mij.

Door middel van mijn aanbod help ik jou de shift te maken van angst naar liefde. Ik kan je opnieuw leren wat het werkelijke leven inhoudt. Jij bent uniek en je komt terug in je eigen kracht, mooier dan jij het kan bedenken. Ons brein beperkt ons in onze gedachten en daar ligt veelal de grootste uitdaging. Maar weet je dat ons brein niet volledig ingezet wordt? Dat we het doen met maar een kleine 10% van onze capaciteit? Wat als we die 90% ook gaan raadplegen? En dat dit je meer levenslust, gezondheid en liefde zal brengen?

Mijn missie het verspreiden van meer vrede en liefde om innerlijke rust in iedereen aan te wakkeren, een mooiere versie van jezelf creëren. Kies jij voor Liefde of voor Angst?